Nieuw: Aloë Vera Producten

aloevera

Over Aloë vera

Als Aloë Vera consulente kunt u bij mij ook terecht voor een heel assortiment producten waarin Aloë Vera verwerkt is. Aloë Vera is een van de gezondste planten in de wereld. De gel die uit de bladeren wordt geperst bevat meer dan 200 bouwstoffen.

Meer weten?

Ik gebruik een aantal van deze producten ook zelf en in mijn pedicure-praktijk en ben daar erg enthousiast over. Wilt u meer weten, vraag het mij gerust. Tijdens een pedicure-behandeling of gewoon zo. U kunt gewoon eens bellen 024-6411949. Maar natuurlijk kunt u hiervoor ook eens aankomen (bel s.v.p. even voor een afspraak 024-6411949 of stuur een email met uw telefoonnummer naar info@pedicurewijchen.nl o.v.v. aloë vera).

aloevera

Forever Living

In alle producten van mijn leverancier Forever Living is de pure gestabiliseerde Aloë Vera gel in hoge concentraties verwerkt voor een optimaal effect. U betaalt misschien iets meer, maar daarvoor krijgt u dan ook véél meer Aloë Vera ☺. Bent u op zoek naar hoogwaardige natuurlijke gezondheids- en huidverzorgingsproducten? Miljoenen mensen wereldwijd gebruiken daarvoor de producten van Forever.

Bij mij & Forever vindt u meer dan 150 producten op het gebied van gezondheid, huidverzorging, persoonlijke verzorging, cosmetica en voedingssupplementen. Op deze website vindt u een kleine selectie van de meest populaire producten van Forever. Ook u kunt er dagelijks baat bij hebben. Probeer ze uit en laat u op die manier overtuigen van de werking en kwaliteit! U hebt 100 % tevredenheidsgarantie: mocht u onverhoopt niet tevreden zijn dan ontvangt u binnen 30 dagen na aankoop het volledige bedrag retour. Vraag mij gerust hoe dit werkt.
www.foreverliving.com

Bestellen

U kunt al deze producten op de volgende manieren bestellen: Naar website

De populairste producten

aloevera

Aloë Vera Gelly

Bestaat voornamelijk uit pure gestabiliseerde aloë vera gel en is in het bijzonder actief bij een droge of schrale huid. Het verzacht de gevoelige plekken op de huid, draagt bij aan het herstellend vermogen en biedt verkoeling. Dus ook een ideale after sun crème.
Art. 61

aloevera

Aloë Propolis Crème

Een rijke, crèmige mix van aloë vera, bijen propolis en kamille extracten. De meervoudige aminozuren, vitaminecomplexen A en E, en waardevolle structuurbouwstenen ondersteunen het herstel van de huid. Een perfecte vochtinbrenger en beschermer voor iedere dag met een bijzonder kalmerende werking op de gevoelige huid.
Art. 51

aloevera

Aloë Heat Lotion

Bevat verwarmende bestanddelen en is ideaal voor het masseren van gevoelige en vermoeide spieren, Maakt de huid soepel en stevig en is uitermate geschikt om vastzittende spieren los te masseren. Ook onmisbaar in iedere sporttas.
Art. 64

aloevera

Forever Bright Toothgel

Hiermee tanden poetsen zorgt voor gezond tandvlees en perfecte mondhygiëne. De uniek non-fluoride formule bevat het juiste percentage gestabiliseerde aloë vera gel en bijenpropolis voor een effectieve reinigende en verzorgende werking. Zowel kinderen als volwassenen zijn er dol op vanwege de aangename smaak. Zeer zuinig in gebruik.
Art. 28

aloevera

Aloë Vera Gel

Pure gestabiliseerde aloë vera gel met bijna alle 200 verschillende aloë vera bouwstoffen. Deze rijke bron van voedingstoffen biedt de perfecte aanvulling en versterking op een uitgebalanceerd voedingspatroon. Help de immuniteit te verhogen, stimuleert de spijsvertering en zorgt voor een fitter gevoel. Drink het om een gezonde levensstijl te ondersteunen en om lekker in uw vel te zitten.
Art. 15

aloevera

Forever Freedom

Naast de voordelen van de Aloë Vera Gel ook met MSM, glucosamine en chondroitine. Perfecte aanvulling van voedingsstoffen en de ideale drank voor sporters. (N.B. bevat allergenen: garnalen-, krab- en kreeft-elementen)
Art. 196

aloevera

Forever Aloë Berry Nectar

Alle voordelen van gel gecombineerd met een (zoeter) mengsel van appel- en cranberry sap. Smaakt bijzonder fris en fruitig en is erg populair bij kinderen.
Art. 34

aloevera

Forever Aloë Bits n’ Peaches

Op basis van aloë vera gel, met stukjes voedingsrijk aloë vera vruchtvlees, gedrenkt in geconcentreerd perzik sap. Door de aangename smaak van zongerijpte perziken ideaal voor het hele gezin.
Art. 77