Nieuws

UV schoensterilisator

Vakbeurs Voetverzorging: ook voor Schoenen
15-04-2019

Ik ben naar de Vakbeurs voor de Totale Voetverzorging geweest. De jaarlijkse beurs voor alle professionele pedicures. Ook dit jaar heb ik hier weer veel interessante informatie opgedaan om uw voeten optimaal te verzorgen.

Het meest vernieuwende item dat ik tegenkwam vond ik de UV-schoensterilisator. Veel mensen hebben last van schimmels: in de nagels of op de huid. Om deze schimmels te behandelen zijn er veel zalven en poeders op de markt, maar desondanks blijven schimmels vaak terugkomen.

Met de UV-sterilisator kan ik uw schoenen grondig desinfecteren met uv-straling. Daarmee leggen alle schimmelsporen, bacteriĆ«n en virussen het loodje. Door de vrijkomende warmte worden uw schoenen ook van binnenuit gedroogd. Heel fijn voor o.a. sport- en werkschoenen. Voor slechts €1,50 extra zijn uw schoenen tijdens uw voetbehandeling gesteriliseerd.

Met dit mooie apparaat hoop ik weer een heleboel voeten extra vrolijk te maken! Wilt u uw schoenen vaker steriliseren? U kunt de UV-sterilisator ook bij mij aanschaffen. Vraag er naar tijdens uw behandeling, of neem even contact met mij op voor meer informatie.


beurs

Gezondheidsmarkt Wijchen
26-09-2016

Afgelopen zondag 25-9-2016 heb ik op de gezondheidsmarkt in wijchen gestaan met een kraam.
Ik heb geprobeerd om wijchen gezond te maken door iedereen die er was te vertellen over de gezonde produkten van aloe vera en hoe fijn het is om met vrolijke voeten door het leven te gaan.
Het was een mooie zonnige dag met redelijke belangstelling.
Mocht u afgelopen zondag niet op de markt geweest zijn en toch nog interesse hebben laat het mij dan even wetenaloevera

Samenwerking met Forever Living
11-08-2016

Vanaf nu kunt u bij mij als Aloë Vera consulente terecht voor een heel assortiment producten waarin Aloë Vera verwerkt is. Zie Aloë Vera producten voor meer informatie over Aloë Vera.
U kunt deze producten bestellen bij mij in de praktijk, of direct via de website van Forever Living: www.foreverliving.com


diploma

Hoera, weer een diploma erbij!
24-02-2016

Ik heb een cursus gevolgd voor het aanbrengen van een 'nieuwe' nagel bij ingegroeide, stoot- en tunnelnagels. Met deze speciale nagel hersteld de echte teennagel zich weer beter naar een gezond model door de liftende werking van deze kunstnagel.
Nog meer vrolijke voeten!